Darbuotojai bandė išradingai pasveikinti savo vadovus su Boso diena. Alytaus rajono vadovai ta proga dovanų gavo guminius batus, o Alytaus „Sodros“ direktoriui į darbą teko važiuoti išpuoštu automobiliu.

Pro akį traukiantį „Sodros“ direktoriaus Valerijaus Venciaus automobilį šiandien nestabtelėjęs negalėjo praeiti nė vienas alytiškis. Žmonės stebėjosi: „Kas čia? Gal vestuvės? Gal kas iš „Sodros“ ženinasi?“

V. Vencius tikino, kad darbuotojai jį nuo pat ryto stebina siurprizais. Dar jam tik besiruošiant į darbą, jie atvyko prie savo vadovo namų ir ėmė puošti jo automobilį.

„Važiavau ir nežinojau, kad skardinės, prikabintos prie automobilio, iš paskos tempiasi. Galvoju, kodėl tie vairuotojai atsisuka, šypsosi, fotografuoja. Pasirodo, kad automobilis papuoštas ne tik balionais, bet ir skardinėmis“, - nustebintas darbuotojų, linksmai nusiteikęs kalbėjo V. Vencius.

Pasak jo, norint kad darbuotojai mylėtų bosą, pirmiausia pačiam bosui reikia mylėti savo kolektyvą.

Jam kolektyvas padovanojo ir linksmą tortą, primenantį vieno animacinio filmo personažą.

Papasakokite, o kaip jūs pasveikinote savo vadovą? Kokia staigmena jį nudžiuginote? Jūsų nuotraukų laukiame el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Vadovas“.