Lietuva yra mūsų vartai į verslo plėtrą… Baltijos šalyse ir Europoje. Atėjome čia su didele jė—ga tapti viena pirmaujančių POS sistemų bendrovių Europoje ir visame pasaulyje“, – teigia vienas iš „Revel Systems“ įkūrė—jų Christopher Ciabarra.

Tai yra jų pirmoji atstovybė Lietuvoje.

Iš Vilniuje įkurto padalinio „Revel Systems“ aptarnaus klientus Baltijos šalyse ir Lenkijoje, o vėliau sieks dirbti su Skandinavijos ir kitų Europos šalių rinkomis.

Įdomu tai, kad pirmasis JAV kompanijos programuotojas buvo lietuvis, o šiandien jis jau vadovauja šalyje dirbančiai IT inžinierių komandai.

Bendrovės „Revel Systems“ vadovas Baltijos šalims Tadas Vizgirda sako, kad viena iš priežasčių, kodėl JAV bendrovė pasirinko Lietuvą savo plėtrai į Europą ir visą pasaulį, buvo ta, kad amerikiečiai mūsų šalyje atrado daug talentingų ir patyrusių specialistų, išmanančių technologinius ir inžinerinius procesus.

„Lietuva gali didžiuotis savo talentais, kurių dėka šalis tampa patraukli užsienio investuotojams. Ši tendencija tampa nauju iššūkiu ir paskata būsimiems specialistams rinktis darbo vietą Lietuvoje, o ne emigruoti į užsienį“, – teigia T. Vizgirda.

Planuojama, kad per ateinančius metus įmonės darbuotojų skaičius Lietuvoje pasieks 150. Šiuo metu „Revel Systems“ padalinuose Europoje ir JAV dirba apie 400 darbuotojų.

„Revel Systems“ siūlo debesų kompiuterijos sprendimais paremtą atsiskaitymo prekybos taškuose programinę įrangą. Ji komplektuojama kartu su „iPad“ planšetiniais kompiuteriais, grynųjų pinigų kasa, brūkšninių kodų skaitytuvu, atsiskaitymo čekių spausdintuvu ir kita įranga.

„Revel Systems“ buvo įkurta 2010 m. San Fransiske, JAV. Kompanijos įkūrėjai Lisa Falzone ir Christopher Ciabarra, suderinę debesų kompiuterijos sprendimus ir „iPad“ planšetinių kompiuterių mobilumą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (231)