Elektroninės parduotuvės „Pigu.lt“ generalinis direktorius Dainius Liulys sako, kad iš Centrinės Europos atėjusios investicijos pirmiausiai bus nukreiptos į asortimento didinimą ir konkurencingų kainų pasiūlymą.

„Naujasis investuotojas, turintis patirties e-komercijos ir skaitmeninių technologijų srityse tokiose rinkose kaip Vokietijos, Čekijos, Rusijos ir Lenkijos, sustiprins mūsų pozicijas ir leis pasiūlyti dar geresnes paslaugas klientams. Investicijos ir investuotojo patirtis, planuojama, „Pigu grupės“ apyvartą per ateinančius kelerius metus padidins dukart – iki 100 mln. eurų. Planuojame išplėsti asortimentą daugelyje kategorijų ir pasiūlyti klientams dar geresnes kainas nei turime dabar.

Šiais metais jau investavome į plėtrą ir paslaugų gerinimą, kad galėtume klientams prekes pristatyti dar greičiau ir kokybiškiau. Liepą Pigu.lt savo centrinį sandėlį perkėlė į naujas ir modernias patalpas, užimančias 8 tūkst. kv. m. Naujas sandėlis leidžia mums pasiūlyti didesnį asortimentą prekių, kurias galima atsiimti jau tą pačią dieną Vilniuje ar gauti į namus per dieną. Šiais metais taip pat planuojame plėsti prekių atsiėmimo punktų tinklą didžiuosiuose miestuose. Kartu su investuotoju artimiausiu metu priimsime sprendimus ir dėl tolesnės plėtros“, - pokyčius pristato „Pigu.lt“ vadovas D. Liulys.

Šią savaitę užbaigtas sandoris dėl kontrolinio „Pigu grupės“ akcijų paketo pardavimo fondui „MCI.TechVentures 1.0”. Nuo šiol 51 proc. didžiausios el. prekybos grupės Baltijos šalyse akcijų priklauso „MCI Management“ valdomam fondui.

MCI yra privataus kapitalo grupė, investuojanti į sparčiai augantį verslą Centrinėje ir Rytų Europoje. Didžiausias e-komercijos žaidėjas Baltijos šalyse – Pigu.lt – naujausia šios Lenkijos grupės investicija.

„Pigu grupę“ sudaro internetinės parduotuvės Pigu.lt Lietuvoje, 220.lv Latvijoje ir Kaup24.ee Estijoje. Grupė yra stipri lyderė e-komercijos sektoriuje Lietuvos ir Latvijos rinkose ir sparčiai auga Estijoje. Šioje rinkoje Kaup24.ee jau pasiekė trečią vietą tarp lankomiausių internetinių parduotuvių.

2014 m. „Pigu grupės“ konsoliduota metinė apyvarta pasiekė beveik 50 mln. EUR. Bendrovė turi apie 1 mln. registruotų vartotojų Baltijos šalyse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)