Žinojimas apie tokius slaptus restoranų valgiaraščius ir atskiria greito maisto „gurmanus“ nuo diletantų. Ir apie slaptą „McDonald’s“ valgiaraštį buvo sužinota po to, kai portalo „Reddit“ dalyje „Ask Me Anything“ „McDonald’s“ vadybininke pasivadinusi moteris (kurios paskyra, beje, mįslingai dingo po paros) papasakojo apie slaptą „McDonald’s“ valgiaraštį.

Šis pasisakymas jau sulaukė daugiau nei 4700 komentarų. Tai buvo unikali galimybė sužinoti apie vieno iš garsiausių pasaulyje greitojo aptarnavimo restoranų tinklo „užkulisinį“ darbą.

Nors pirminis informacijos šaltinis dėl kilusio ažiotažo „užsislaptino“, turime esminės informacijos apie šį šaltinį (jeigu, žinoma, minėta moteris yra ta, kuo prisistatė). Moteris sakė, kad yra 24 metų pamainos viršininkė, dirbanti Škotijoje. Ji esą dirbo „McDonald's“ restorane studijuodama universitete ir baigusi studijas liko dirbti.

Kaip ir daugelio „slaptųjų valgiaraščių“ atveju, „McDonald's“ versija tiesiog suteikia galimybę manipuliuoti esamu valgiaraščiu tiek, kad gautųsi patiekalas, vertas savo atskiro vardo.
Štai keli tokie patiekalai:

1. Žemės, jūros ir oro mėsainis.

Sumuštinis „siaubūnas“, kuriam pagaminti naudojamas jautienos sumuštinis, žuvies sumuštinis ir „McChicken“ vištienos sumuštinis. Jeigu naudosite “Big Mac'ą“, kainuos $8,49. O jeigu naudosite „McDouble“, kainuos $5,49.

2. „Big McChicken“.

„Big McChicken“ sumuštinis yra panašus į „KFC Double Down“. Šiam sumuštiniui pagaminti naudojamas arba „Big Mac“, arba „McDouble“ sumuštinis su jautiena, kuris įdedamas tarp dviejų „McChicken“ sumuštinių. Jeigu naudosite “Big Mac'ą“, kainuos $6,99. O jeigu naudosite „McDouble“, kainuos $4.

3. „Mc10:35“.

Šis sumuštinis taip vadinamas todėl, kad jį galima užsisakyti tarp pusės vienuolikos ir vienuoliktos valandos ryto, kai pusryčių valgiaraštis keičiamas pietų valgiaraščiu. Šį sumuštinį sudaro „McDouble“ sumuštinis klasikiniame sumuštinyje „Egg McMuffin“. Jis kainuoja $3,49.

4. „The Monster Mac“.

Šį „monstrą“ sudaro net aštuoni “Big Mac'ai“. Jam paragauti reikės milžiniško apetito ir $6,49.

5. „McGangBang“.

Veikiausiai labiausiai nevykęs sumuštinio pavadinimo (angliškai „gang bang“ reiškia grupinį seksą). „McGangBang“ – „McChicken“ sumuštinis „McDouble“ sumuštinio viduje. Beje, kainuoja jis labai pigiai– tik $2. Bet jau pavadinimą tikrai buvo galima sugalvoti ir kitokį...

6. „McCrepe“.

„McCrepe“ galėsite pasimėgauti tik pusryčių metu. Tai blyneliai su saldžiu vaisių ir jogurto įdaru ir kainuoja $3,49.

7. „Pie McFlurry“.

Jeigu labai gražiai paprašysite, jums sumaišys pyragą su „McFlurry“ ledais ir gausite šį nuostabų desertą. Užkandžio dydžio porcija kainuos $2,69, normali – $3,39.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (233)