Šešis mėnesius truksiančios parodos organizatoriai taip pat nerimauja, kad Milano pakraštyje esantis milžiniškas ekspozicijų plotas būtų paruoštas laiku. Likus mažiau nei 48 valandoms iki atidarymo, parodos vieta vis dar primena statybų aikštelę, pasakojo joje pabuvę liudininkai.

Pirma pasaulinė mugė po 2010 metų ekspozicijos Šanchajuje atidaroma jau šį penktadienį. Parodos organizatoriai tikisi, kad iki parodos uždarymo sausio 31 dieną joje apsilankys 20 mln. žmonių ir paroda atneš Italijos ekonomikai 10 mlrd. eurų.

Prancūzijos paviljone paskutinį kartą apsilankę žurnalistai pasakojo, kad darbai trečiadienį jame virė, dar buvo likusi neužbaigta didelė dalis dekoravimo darbų ir visur plušo darbininkai.

Atrodo, kad nemažai darbų liko neatliktų ir teritorijoje – iki šiol nėra jokių nukreipiamųjų ženklų, daugelis takų iki nepadengti danga, o buldozeriai tebestumdo žemes prie „Rho-fiera“ metropoliteno stotelės, per kurią į parodą pateks didžioji lankytojų dalis.

Visi sunkvežimiai ir sunkioji technika iš parodos teritorijos turėtų vėliausiai dingti trečiadienį vakare.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)