Sovietinės architektūros pažiba antram gyvenimui turėtų būti prikelta kaip daugiafunkcinis kultūros renginių, konferencijų ir kongresų centras, tačiau kiek tai galėtų kainuoti mokesčių mokėtojams, kol kas neskelbiama.

Premjeras Algirdas Butkevičius sudarė darbo grupę, kuri ieškos sprendimų, kaip apleistus Vilniaus koncertų ir sporto rūmus pritaikyti kongresų centrui ir išsaugoti kultūros paveldo objekto vertingąsias savybes - iki pavasario pabaigos numatyta parengti atitinkamas gaires, siūlymus dėl projekto finansavimo šaltinių ir Vyriausybės nutarimo dėl rūmų įsigijimo projektą.

Kaip dienraštį informavo Šiaulių banko Rinkodaros ir komunikacijos departamento direktorė Daiva Grikšienė, Vilniaus koncertų ir sporto rūmus administruoja bankrutuojanti Ūkio banko investicinė grupė. Šiaulių bankas yra perėmęs Sporto rūmų ir  „Žalgirio“ stadiono sklypų kompleksą. Penktadienį baigiasi terminas, kai potencialūs investuotojai dar gali pateikti siūlymus dėl sklypų komplekso įsigijimo.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)