„Paysera“ padalinys Indijoje atidarytas bendradarbiaujant su vietiniu partneriu – bendrove „Money Max Financial Services“. Jos vadovas Sonu Singh turi ilgametės patirties bankininkystės, paskolų ir įmokų surinkimo sprendimų diegimo srityje.

„Mūsų bendrovei tai milžiniškas žingsnis. Indija – didžiulė rinka, kurioje mūsų konkurencingos mokėjimų paslaugos turėtų greitai rasti savo vietą“, – įsitikinęs Kostas Noreika, „Paysera“ mokėjimų sistemą plėtojančios bendrovės „EVP International“ generalinis direktorius.

Manoma, kad Indijos klientus pirmiausia sudomins „Paysera“ įmokų surinkimo sprendimas, sudarantis galimybę atsiskaityti už prekes ar paslaugas populiariausiais mokėjimo būdais: per internetinę bankininkystę, „Visa“, „MasterCard“, „Maestro“ ir kitomis kortelėmis, SMS žinutėmis.

Taip pat šioje šalyje greičiausiai didelį pasisekimą turės ir mūsų itin pigūs tarptautiniai pervedimai. Milijonai indų dirba užsienyje ir siunčia pinigus Indijoje likusioms šeimoms – jie įvertins galimybę padaryti tai gerokai pigiau nei per bankus ir kitas šioje šalyje veikiančias mokėjimų sistemas“, – pranešime cituojamas K. Noreika.

Gruodžio mėnesį „Paysera“ įsteigė bendrą su partneriais įmonę Gruzijoje, o 2015-ųjų metų pirmą ketvirtį ketina atidaryti bendras įmones Rusijoje ir Baltarusijoje.

Bendrovė skelbia, kad „Paysera“ šiuo metu turi 170 000 vartotojų. Iš „Paysera“ sąskaitos per šių metų III ketvirtį pervesta – 724 mln. Lt (209 mln. Eur).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)