Anot bendrovės pranešimo, prieš užimdama „Čili pica“ direktorės pareigas, ji ėjo Palangos viešbučio, SPA ir konferencijų centro „Vanagupė“ vykdančiosios direktorės pareigas.

Taip pat dvejus metus vadovavo Palangos viešbučių ir restoranų asociacijai, priklauso Lietuvos viešbučių ir restoranų valdybai, yra Amerikos prekybos rūmų valdybos narė ir iždininkė.

„ „Čili Holdings“ valdybos pasitikėjimas ir sprendimas paskirti mane „Čili pica“ direktore ne tik džiugina, bet ir įpareigoja. Restoranų tinklas, Lietuvoje gyvuojantis 17 metų ir šiandien valdantis 58 restoranus Lietuvoje ir Latvijoje, yra rinkos lyderis. Sieksiu išlaikyti ir sustiprinti šias pozicijas. Džiugina esamos komandos entuziazmo, jaunatviškos energijos ir per ilgus metus sukauptos profesionalios patirties derinys. Svarbiausias visos mūsų komandos tikslas – kad klientų apsilankymas „Čili pica“ restoranuose paliktų tik geriausius įspūdžius. Tam itin svarbus darnus, atviras ir aiškus visos komandos ėjimas viena kryptimi“, – sako „Čili pica“ direktorė G. Kvedaravičienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)