Kaip rašoma parodos „Franchise Hub Expo 2014“ pranešime spaudai, iki tol beveik išimtinai JAV veikęs tinklas 2012 m. pradėjo plėtrą Europoje ir Artimuosiuose Rytuose, o pernai atidarė atstovybę Monake. Lapkričio 12 d. tinklo atstovai atvyksta susipažinti su verslo galimybėmis Vilniuje.

1934 m. įkurta bendrovė yra vienas seniausių greitojo maisto užkandinių tinklų Amerikoje, šiuo metu jame dirba per 20.000 žmonių. Tradiciniai tinklo meniu patiekalai – mėsainiai ir pieno kokteiliai. Dalis restoranuose siūlomų patiekalų receptų beveik nesikeitė 80 metų.

Pasak pranešimo, Lietuvoje „Steak‘n‘Shake“ atstovai dalyvaus lapkričio 12 d. vyksiančioje tarptautinėje parodoje „Franchise Hub Expo“, kurioje pristatys tinklo franšizės įsigijimo galimybes. Iš 500 „Steak‘n‘Shake“ restoranų apie penktadalis veikia pagal franšizės modelį – prekės ženklą atstovauja kitos įmonės.

Steak'n Shake
„Lietuvoje šis legendinis JAV greitojo maisto tinklas tiesiogiai savo restoranų veikiausiai nesteigs. Tačiau jie planuoja sparčią plėtrą ir ketina tam pasitelkti franšizės partnerius. Pagal anksčiau skelbtus planus, vien Saudo Arabijoje ketinama atidaryta per 50 restoranų. Aktyvi plėtra numatoma ir Europoje. Į Lietuvą tinklas žvelgia kaip į vieną iš jiems patrauklių rinkų – tai gera galimybė vietos verslui“, - pasakoja vienas iš parodos organizatorių, strateginės vadybos konsultacijų bendrovės „Advanced Advice“ vadovas Ilja Malkinas.

Nemokama paroda „Franchise Hub Expo 2014“ šiemet vyks trijose šalyse: Lietuvoje, Latvijoje ir Baltarusijoje. Parodos renginių metu besidomintiems bus teikiama informacija ir konsultacijos įvairiais su franšize susijusiais klausimais. Dalyviai taip pat galės tiesiogiai susitikti su daugiau nei 25 įvairių prekių ženklų franšizių atstovais, ieškančiais vietos partnerių.

Daugiau informacijos apie „Franchise Hub Expo 2014“ – adresu http://www.franchisehub.eu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)