„Lietuvoje šiuo metu vyksta net keli verslumo konkursai ir renginiai, kasmet sulaukiantys verslių, idėjų turinčių lietuvių antplūdžio – pastebi „Verslauk!“ konkurso vykdantysis direktorius Mindaugas Busila. – Norime sudaryti tinkamas sąlygas šiems kūrybiškiems tautiečiams suspėti dalyvauti visur, dėl to buvo nuspręsta pratęsti idėjų registravimo laiką.“

Jubiliejinį – dešimtą kartą vyksiančio verslo idėjų konkurso „Verslauk!” organizatoriai kviečia registruoti savo idėjas iki spalio 30 d. Per dešimtmetį gauta daugiau nei 4000 paraiškų, sukurta 71 verslas ir virš 170 naujų darbo vietų.

Pirmajame konkurso etape bus atrenkamos geriausios idėjos, antrajame – jos pristatomos kompetentingai vertinimo komisijai. Po atrankos likę dalyviai konsultuosis su geriausiais verslininkais ir lektoriais, užmegs naujų pažinčių bei taps didžiausios Lietuvoje verslių žmonių bendruomenės dalimi. Finalą pasieks tik 12 komandų, kurios gaus rėmėjų įsteigtus prizus, o nugalėtojų komandai atiteks 10 000 litų mainais už simbolinį 1 proc. akcijų paketą.

Konkurso dalyvių ir laimėtojų sąraše galima rasti žinomas įmones kaip Dalinuosi.lt, Lėkštė.lt, „Barzdaskučiai“, „Čiop Čiop”, Etaksi.lt ir daugelis kitų. Įvertinus ilgalaikį indėlį į jaunimo verslumo skatinimą Pasaulio lietuvių jaunimo susitikime „Verslauk!“ buvo pripažintas geriausiu 2014 metų verslo projektu. Konkurso iniciatorius – Vilniaus miesto savivaldybė, organizatoriai – „Verslauk Invest Fondas“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)