Spalio 7 d. Vilniaus miesto apylinkės teismo teisėjas Stanislovas Juocevičius nusprendė patenkinti B. Lubio dukros Jūratės Žadeikienės ir kitos smulkiosios akcininkės Marijos Kaminskienės prašymą nutraukti „Achemos grupės“ rugsėjo 26 d. valdybos nutarimą, kuriuo buvo iš generalinio direktoriaus pareigų atšauktas Romualdas Žadeika ir paskirtas Rimvydas Vaštakas.

Ieškinyje teigiama, kad vadovo pasikeitimas turi netekti galios remiantis tuo, kad Kauno apylinkės teisme yra ginčytinas kito valdybos nario – Rimanto Rėklaičio paskyrimas.

Be to, minima, kad spalio 1 d. buvo priimtos laikinosios priemonės, draudžiančios „Achemos grupei“ vykdyti R. Rėklaičio veiksmus po rugsėjo 17 d. įvykusio jo išrinkimo.

Vilniaus miesto apylinkės teismas visiškai tenkino ieškinį, kuriame nurodoma, kad neatšaukus R. Vaštako paskyrimo gali būti padaryta žala bendrovei.

DELFI primena, kad dalis smulkiųjų akcininkų yra kreipęsi į teismą dėl pagrindinės koncerno akcininkės Lydos Lubienės veiksmų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)