Kaip rašo dienraštis „Lietuvos žinios“, no­rin­tie­ji pa­tek­ti į Pa­lan­gą leng­vuo­ju au­to­mo­bi­liu ti­kriau­siai tu­rės pa­klo­ti apie 10 li­tų, ar­ba 2-3 eu­rus.

Ta­čiau dar ne­ap­sisp­ręs­ta, ar tai bus par­os, ar ki­to­kio lai­ko­tar­pio rink­lia­va. Už ją per me­tus Pa­lan­ga ti­ki­si gau­ti apie 5 mln. li­tų pa­ja­mų.

 „Pa­gal įsta­ty­mus ne­ga­li­ma už tą pa­tį im­ti dvie­jų mo­kes­čių, to­dėl pa­gal­vės mo­kes­tį už nau­do­ji­mą­si ku­ror­to inf­ras­truk­tū­ra teks nai­kin­ti ir įves­ti nau­ją. Jis bus įtei­sin­tas kaip įva­žia­vi­mo į sau­go­mą te­ri­to­ri­ją - pa­jū­rio juo­stą - rink­lia­va“, - „Lietuvos žinioms“ sa­kė Pa­lan­gos me­ras Šarūnas Vaitkus.

Mi­nė­tą ap­link­ke­lį pla­nuo­ja­ma baig­ti ties­ti ki­tų me­tų pa­va­sa­rio pa­bai­go­je-va­sa­ros pra­džio­je, to­dėl ti­kė­ti­na, kad ir nau­jas įva­žia­vi­mo mo­kes­tis pa­si­tiks poil­siau­to­jus per pa­tį at­os­to­gų įkarš­tį - va­sa­rą. 

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (598)