Spalio 10 d. baigsis varžytinės, kuriose ieškoma naujo savininko baltam „Porsche 911 Carrera” 2006 m. laidos automobiliui. Pradinė pardavimo kaina – 122,4 tūkst. Lt (35,449 tūkst. eurų). Norintieji dalyvauti varžytinėse turi susimokėti 12,24 tūkst. Lt (3,545 tūkst. eurų) dalyvio mokestį.

Varžytinėse bandoma parduoti ir pilkos spalvos „Bentley Continental GT“ 2005 m. laidos automobilį. Skelbiama pradinė kaina – 164 tūkst. Lt (47,498 eurai). Varžytinių dalyvio mokestis - 16,4 tūkst. Lt (4,75 tūkst. eurų).

Ant prekystalio – ir dar vienas UAB „Ranga Group“ priklausantis automobilis. Juodo „Land Rover Range Rover“ 2006 m. laidos automobilio pradinė kaina – 60 tūkst. Lt (17,377 tūkst. Lt). Dalyvio mokestis – 6 tūkst. Lt (1,738 tūkst. eurų).

Varžytines skelbiančios Antstolių Vitalio Milevičiaus ir Daivos Milevičienės kontoros atstovas Vitalis Milevičius teigė, kad kol kas daugiau varžytinių, kuriose bus siūlomas įsigyti L. Pinkevičiaus įmonės turtas, nežadama skelbti. Kontora naujus savininkus bando rasti tik minėtiems trims automobiliams.

DELFI primena, kad rugsėjo mėnesį savo finansinius sunkumus L. Pinkevičius buvo priverstas prisiminti teisme, kur buvo nagrinėjamas verslininko prašymas dėl jam priklausančio Lentvario dvaro pardavimo kainos.

UAB „Ranga Group“ atstovas piktinosi, kad antstolė nutarė, pasak jo, parduoti Lentvario dvarą už gerokai mažesnę kainą, nei turtas iš tiesų yra vertas. Antstolė Brigita Palavinskienė nutarė, kad šis L. Pinkevičiaus turtas turėtų būti parduotas už 4 mln. Lt. Tokio dydžio pretenziją L. Pinkevičiui yra pateikęs SEB bankas. Verslininkas teisme tikino, kad dvaras turi būti parduotas už ne mažesnę nei 4,4 mln. Lt sumą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (338)