Renginio tikslas – verslu besidominčius žmones paskatinti užmegzti naujas bei įdomias pažintis. Ar tai patyrę verslininkai, ar verslo pasaulio naujokai, ar idėjų ieškotojai ir kontaktų kolekcininkai – visai nesvarbu, o renginį atidariusi žurnalo „BZN start“ įkūrėja Živilė Baubonienė įvardijo verslo kontaktų naudą bet kuriame verslo etape.

Gausiai susirinkę dalyviai buvo apsivilkę sportine verslo apranga ir įraudusiais skruostais azartiškai laukė savo eilės atlikti užduotį.

Atvykti į renginį traukiniu

Pirmoji pramoga prasidėjo dar nepasiekus renginio vietos – iš Vilniaus geležinkelio stoties daugiau kaip šimtas entuziastų dardėdami traukiniu link Vilniaus rajone įsikūrusio kukurūzų labirinto jau mezgė pirmuosius dialogus. Vėliau teko įveikti 3 km lietuvišką žalumą demonstruojantį kelią ir pagaliau buvo pasiekti kukurūzų atrakcionai. Šį kartą verslininkai, investuotojai, verslo konsultantai, reklamos atstovai, idėjų kūrėjai, pardavimo vadybininkai ir kiti leidosi į rungčių ruožą.

Rimtos pažintys ropščiantis per šieno kupetą

Renginio partneriai prisidėjo prie neišdildomų dalyvių įspūdžių, o žavusis renginio vedėjas Jonas Norkevičius ne tik pramankštino dalyvius, bet ir užkrėtė gera nuotaika. „Delfi“ siūlė pamiklinti ranką „Čempiono krepšyje“, o „BZN start“ savo šoklumą išbandyti renkant vėliavėles „Šiaudų salose“. „Swedbank“ dalyvius kvietė prizų skrynią atverti prieš tai gerai paklaidžiojus kukurūzų labirinte, o norintiesiems nugalėti savo asmeninę ydą siūlė mintyse ją sugalvoti ir pykštelėti kukurūzą „granatsvaidžiu“.

  UABInvesticijų ir verslo garantijos“ („Invega“) virvučių labirinte siekė išsiaiškinti, kuris dalyvis greičiausias, rungtyje „Taiklioji skylutė“ kvietė susikaupti ir įrodyti savo taiklumą metant kukurūzų maišelius, o pilnoje kukurūzų „Milijonieriaus skrynioje“ fiksavo sparčiausiai surinkusįjį monetas. „Lietuvos geležinkeliai“ kvietė viena koja šokinėti mažajame labirinte „Sukinukas“ ir kuo greičiausiai pasiekti finišą. Mykolo Romerio universiteto pastatytas taikinys ieškojo taikliausio burbuolių metiko, o Žinių radijas adrenalino dozę kėlė „Nusileidimo vamzdžiu“. Kukurūzų labirinto šeimininkai siūlė dalyviams ant laužo virtų kukurūzų burbuolių bei atsipalaiduoti kukurūzų SPA. Greičiausi ir aktyviausi buvo apdovanoti „Swedbank“ ir spaustuvės „Penkiese.lt“ parengtais specialiaisiais prizais bei pasveikinti gausiais plojimais.

Šėlionių dalyviai it susitarę kartojo, kad bendravimas ir ryšių užmezgimas vyko lūkuriuojant eilėse prie užduočių. Iš pažiūros nuobodus veiksmas šįkart virto įdomiausia dalimi.

Dalyviai džiaugėsi naujomis pažintimis

Renginio svečių pasiteiravus, ar pavyko užmegzti pažinčių, visi didžiavosi sutikę įdomių žmonių. Turintieji tikslą daugiau pasireklamuoti dalijosi naujai įkurto verslo vardu, kiti ieškodami įkvėpimo tiesiog dairėsi ir šnekučiavosi. Dalis stengėsi išdalyti kuo daugiau vizitinių kortelių, o kiti, užmezgę ilgą įdomų pokalbį, tęsė jį užkandžiaudami ar tiesiog susėdę ant šieno spudulo. Bobų vasaros saulės nuskaidrintas „Verslo pažinčių BBQ 2014“ sulaukė ir ypatingo svečio – Vilniaus mero Artūro Zuoko. Jis entuziastingai bendravo su renginio dalyviais, nepabūgo ir išbandyti aktyvių rungčių.

Plačiau apie renginį ir dalyvių atgarsius kviečiame skaityti spalio mėnesio „BZN start“ leidinyje.

Renginio akimirkos – nuotraukų albume.