Didelių įmonių, turinčių daugiau kaip 250 darbuotojų, grupėje apdovanota 13 įmonių: "Klaipėdos baldai", "Klaipėdos kartonas", "Vilma", "Švyturys-Utenos alus", "Utenos trikotažas", "Audimas", "Kauno Baltija", "Vilnika", "Mažeikių nafta", "Achema", "Lifosa", "Kauno ketaus liejykla" ir "Limarko laivininkystės kompanija".

Vidutinių įmonių grupėje (nuo 50 iki 250 darbuotojų) geriausiomis 2004 metų eksportuotojomis pripažintos 9 įmonės: "Aukmergės baldai", "Ekspla", "Kretingos grūdai", "Agrovet", "Audėjas", "Garlita", "Sicor Biotech", "Putokšnis" ir "Vilniaus stiklo studija".

Mažų įmonių grupėje (iki 50 darbuotojų) vienintelė "Dastra" pateko tarp geriausių eksportuotojų.

LPK pranešė, kad bendrovės buvo vertinamos pagal bendrą eksporto apimtį, įmonės eksporto santykį su visa produkcijos ir paslaugų apimtimi bei eksporto padidėjimą, palyginti su praėjusiais finansiniais metais. Taip pat įvertinti papildomi kriterijai - darbo našumas, investicijos, tarptautinių vadybos ir kokybės standartų diegimas ir taikymas bei interneto kaip svarbaus šiuolaikinio marketingo instrumento panaudojimas.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją