„Jei galvosi tik apie biznį, pinigus, tai čia slidus dalykas“, - „Žinių radijo“ laidoje „Ačiū, kad atėjote aiškina R. Zakarevičius.
 
Vidutiniškai verslininko restorane žmonės dirba 10 – 15 metų. Taip pat yra kolegų, kurie dirba jau net 25-erius metus. Jo tikinimu, tai labai normalu, nes yra stengiamasi sudaryti darbuotojams geras darbo sąlygas: neleidžiama pervargti, apsikrauti daugybe darbų, turėti problemų šeimoje.
 
Paklausus, kokius atlyginimus gauna jo darbuotojai, kad yra tokie ištikimi R. Zakarevičiaus vadovaujam restoranų tinklui, verslininkas teigia, kad užmokestis priklauso nuo darbo laiko.
 
„Labai nevienodai. Vadovaujantieji asmenys uždirba  nuo 3,5 tūkst. Lt, kitiems taikomas valandinis mokestis. Aptarnaujantis personalas dirba būtent taip: kiek valandų jis išdirba, tokį atlyginimą ir gauna. Valanda apmokestinama nuo 9 iki 15 Lt.  Toks pas mus apmokėjimas“, - pasakoja verslininkas.