Kaip rašoma departamento parnešime spaudai, birželio 13 d. didžiausios kasmetines tarptautinės turizmo mugės metu „Travel Expo Hong Kong 2014“  Honkongo turizmo verslo ir žiniasklaidos profesionalus lietuviai sukvietė į verslo pusryčius, kurių metu surengė Lietuvos turizmo galimybių pristatymą.

„Renginio dalyviai buvo supažindinti su Lietuvos turizmo galimybėmis, infrastruktūra ir turizmo objektais. Kaip ir tikėjomės, ypatingo dėmesio sulaukė gintaro tema: gintaro produktai, išradingasis gintaro stalas ir Pasaulinio gintaro kelio, kuris prasideda Lietuvoje, idėja. Ne vienas keliones organizatorius susiplanavo naujus maršrutus į Baltijos šalis, įtraukiant naujus gintarinius pasiūlymus. Tikimės, kad kitąmet skaičiuosime gerokai augančius turistų srautus iš Honkongo,“- pranešime cituojama VTD vadovė dr. Raimonda Balnienė.

Lietuvos turizmo galimybių pristatymo renginiu susidomėjo 40 turizmo sektoriaus įmonių - visi pagrindiniai Honkongo kelionių organizatoriai ir 14 vietos žiniasklaidos atstovų.

Jungtinių Tautų duomenimis, 2012 m. kinai tapo labiausiai pasaulyje keliaujančiais turistais. Pernai Lietuvoje lankėsi 5,6 tūkst. turistų iš Kinijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)