Pirmas šio tinklo restoranas bus atidarytas Vilniaus centrinėje universalinėje parduotuvėje, vėliau – dar du kitose Vilniaus vietose. Į šį projektą bus investuota 4 mln. litų.

„Idėja atidaryti azijietišką restoraną kilo seniai, o pastaruosius dvejus metus intensyviai dirbome, kad šis projektas būtų įgyvendintas – subūrėme profesionalų komandą, kad kiekviena detalė būtų įgyvendinta 100 proc., – sako „Amber Food“ valdybos pirmininkas Gediminas Balnis. – Kituose savo tinklo restoranuose pastebėję susidomėjimą sveikesniais patiekalais, naujo prekės ženklo restorane siūlysime ant atviros ugnies ruošiamo egzotiško maisto, azijietiškų makaronų „Wok“ ir kitų sveikų patiekalų. Planuojame, kad pradinė investicija į naujos koncepcijos restoranus sieks apie 4 mln. litų“.

Pasak „Amber Food“ vadovo, pastarieji metai „Amber Food“ buvo sėkmingi: per 2014 metus įmonė Lietuvoje atidarė 6 naujus restoranus, vykdė plėtrą Latvijoje, o 2013 metų bendrovės restoranų apyvarta, lyginant su 2012, paaugo 12 proc.

„Vasarą pagausėjus turistų srautams, Vilniuje šalia Šventaragio ir Pilies gatvių veikianti „La Crepe terrasse“ juos vilios prisėsti ir gėrėtis Vilniaus senamiesčio vaizdu. Birželį dar vieną terasą esame numatę atidaryti ir Bernardinų sode. Dabar jau galima teigti, kad praėjusių metų strategija – išgryninti ir stiprinti savo restoranų prekės ženklus – pasiteisino, tad „Manami“ – ne vienintelis įmonės plėtros žingsnis. Per šiuos metus „Amber Food“ planuose – atidaryti 5 naujus restoranus, tad skaičiuojama, kad 2014 metais įmonės apyvarta sieks 93 mln. litų,“ – sako G. Balnis.

„Amber Food“ Lietuvoje valdo 45 maitinimo taškus, dar tris – Latvijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (57)