„Konferencijos žvaigždę, kuria praėjusiais metais buvo R. Bransonas, paliekam pasigardžiavimui. Tokia praktika yra įprasta pasaulio verslo renginiuose, kuriuose svarbiausia – kokybiškas turinys. Galim atskleisti tik tiek, kad išgirdus jo pavardę tikrai niekam nereikės jos vesti į „Google” paiešką – toks mūsų standartas,” – sakė „Forum One“ organizatorius Martynas Šaikus.

Šiandien jau paskelbta, kas taps pirmosios iš trijų forumo dienų vinimi. Tai retas svečias Europoje, vienas garsiausių skaitmeninio amžiaus verslo vizionierių ir idėjų architektas – Sethas Godinas.

„Už Atlanto per metus S. Godinas skaito vos 3 ar 4 pranešimus, o derybos su juo užtruko daugiau nei penkis mėnesius. Tai, kad jis galiausiai sutiko atvykti į Lietuvą, mums yra patvirtinimas, kad „Forum One” jau pripažįstamas europinės reikšmės įvykiu,” – sakė M. Šaikus.

S. Godinas laikomas šiuolaikinio verslo provokatoriumi, jis konsultuoja globalių korporacijų „eBay“, „Google“, „Microsoft“, „Disney“ vadovus. Jo tinklaraštis yra pats skaitomiausias vieno žmogaus rašomas tinklaraštis pasaulyje, be to, jis yra sukūręs internetinę platformą, kurioje nuolat konsultuoja pradedančius verslininkus.

S. Godino pranešimai globaliame TED idėjų tinkle nuolat atsiduria tarp TOP 10, kai kalba pasisuka apie modernaus verslo vystymą. „Niekas neatskleidžia naujojo amžiaus verslo esmės ir jo tikrosios jėgos geriau nei tai daro S. Godinas,“ – tokie komentarai lydi S. Godino pranešimus.

Na o tiems, kurie nors kiek domisi pardavimo ar reklamos sritimi, S. Godinas gerai pažįstamas kaip rinkodaros legenda iš daugelio jo provokuojančių knygų, pavyzdžiui: „Purpurinė karvė“, „Gentis“, „Visi pardavėjai yra melagiai“. Jų per savo gyvenimą S. Godinas parašė 17, jos išverstos į 36 pasaulio kalbas, ir visos (!) tapo bestseleriais.

„Jau dabar esame surinkę labai stiprų sąstatą pasaulinių pranešėjų. Forume išgirsime žmones, kurie kūrė kompanijas ar prekių ženklus kaip „Harley Davidson“, „Skype“, „Facebook“ ir kitus. Visiems jiems užduodame tą patį klausimą – kaip tapti nepakeičiamu savo versle, kai pasaulis taip greitai keičiasi? Kodėl vienos kompanijos, rodos, atsparios bet kokiems pokyčiams, o kitos griūna nepaisant ilgos sėkmės istorijos? Ar tai tik laimingas atsitiktinumas ar vis tik dėsningumas?“ – pasakojo „Forum One“ organizatorius.

Forum One” yra vienintelė konferencija Vidurio Europoje, kurioje įžvalgomis dalijasi pasaulinio lygio verslo lyderiai, vizionieriai, pokyčių provokatoriai ir nenuginčijami tarptautiniai autoritetai. Trijų dienų renginys suteikia unikalią mokymų, įkvėpimo, diskusijų, verslo kontaktų ir pramogų patirtį 5.000 verslininkų ir profesionalų iš 8 Europos šalių. „Forum One“ vyks spalio 23-25 d. Vilniuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)