„Nuo praėjusių metų rugsėjo mėn. šviežią atvėsintą vištieną KFC restoranams Europoje pradėjo tiekti Vilniaus paukštynas, kuriame buvo atliktas toks pats restoranų tinklus valdančios kompanijos „YUM!“ auditas, - komentuoja „KG Group“ vadovas Tautvydas Barštys, - Didėjant poreikiui tiekti lietuvišką vištieną KFC restoranams, šis auditas atliktas ir Kaišiadorių paukštyne ir nuo šio mėnesio pradedamas šviežios vištienos tiekimas.“

„KG Group“ vadovas atskleidžia, kad po tokio audito paukštynų produktai patrauklūs ir kitiems pirkėjams Vakarų Europoje, todėl atsiveria platesnės vištienos eksporto galimybės tarptautinėse rinkose.

„Šiuo metu iš Vilniaus paukštyno į KFC restoranus Europoje eksportuojame apie 100 t/mėn. šviežios atvėsintos vištienos produktų, planuojame, kad panašius kiekius eksportuosime ir iš Kaišiadorių paukštyno“, – teigia T. Barštys.

KFC šiuo metu valdo daugiau kaip 17 tūkst. greito aptarnavimo restoranų 120 pasaulio valstybių. 3 KFC restoranai sėkmingai veikia ir Lietuvoje.

2013 m. „KG Group“ apyvarta siekė 1,52 mlrd. Lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)