Kretingoje veikiančios užeigos savininkė Alma teigė, kad ant maitinimo įstaigos durų atsiradusiame skelbime paminėta sportinė apranga tėra metafora su ja asocijuojamam mentalitetui.

„Orientuojamės į solidesnius svečius. Labai stengiuosi, kad nė vienas čia nesikeiktų“, - kalbėjo Alma.

Pasak jos, jei moteris išgirsta nusikeikiant klientą, ji nebijo prie jo prieiti ir paprašyti palikti užeigą.

„Norime išlaikyti svečius. Turime pastovių, kurie nori ramios aplinkos, tvarkingo aptarnavimo. Turime tokią viziją ir jos laikomės“, - teigė verslininkė.

Kretingiškė pasakojo, kad užeigoje neretai apsilanko „treninginis“ jaunimas su sportine apranga: „Yra kitos kavinės, kurioms tai nesvarbu. Mums svarbu“.

Vis dėlto Alma pripažino, kad tiesioginių nusiskundimų iš klientų dėl sportine apranga dėvinčių klientų būrelių nėra sulaukusi. Užeigos savininkė teigė, kad dėl „tokių“ klientų kitoms kavinėms tenka samdyti apsaugos darbuotojų, tačiau kartu pripažino, kad jos maitinimo įstaigoje muštynių nėra kilusių.

„Nesiekiame, kad čia eitų su kostiumais, bet, jei klientai mus gerbs, sportinę aprangą paliks namie“, - teigė pašnekovė.

Kaip teigė užeigos savininkė, gana didelė maitinimo vietos klientų dalis – poilsiautojai ar svečiai iš gretimų miestų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (313)