Fiziniai asmenys gali kartą per mėnesį išgryninti iki 2 tūkst. litų, už kitų sumų išėmimą padalinyje reikia mokėti 0,4 proc. nuo sumos. Pinigus galima išsiimti tokiu pat principu kaip ir banko padalinyje.

„Mes padarėme tyrimą ir nustatėme, kad didžioji dalis žmonių pinigų išsiima gaudami algą, taigi mes sakome, kad kartą per mėnesį galima išsiimti dalį pinigų, o likusią dalį palikti elektroniniams pirkimams“, - DELFI pasakojo „EVP International“ vadovas Kostas Noreika

Šiuo metu bendrovė turi vieną skyrių sostinėje, tačiau planuojama, kad tokių padalinių bus daugiau.

„Planuojame per partnerius sudaryti daug didesnį išgryninimo vietų tinklą. Šiuo metu vyksta integracijos darbai, planuojame, jog tinklas pagausės per vieną – du mėnesius“, - sakė jis.

Pasak K. Noreikos, šiuo metu bendrovė turi apie 100 tūkst. klientų, tačiau iš jų aktyviai paslaugomis naudojasi 50-60 tūkst. Daugiau sąskaitų turi fiziniai klientai, tačiau, anot K. Noreikos, verslas aktyvesnis. Skaičiuojama, jog įmonė turi apie 10 tūkst. juridinių klientų.

Mokesčiai sistemos viduje darant pavedimus - netaikomi, taip pat nėra įskaitymo mokesčių, jei į sąskaitą įnešami pinigai. Pervesti lėšas į kitų bankų sąskaitas kainuoja 0,8 Lt.

Lietuvos bankas savo tinklalapyje skelbia palyginamąsias finansinių paslaugų kainas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (126)