Laikinai motinystės atostogų planuoja išeiti banko vyriausioji makroekonomistė Jekaterina Rojaka. Tai ji patvirtino DELFI.

„Tikrai eisiu, - paklausta, ar planuoja eiti motinystės atostogų sakė specialistė, tačiau ji patikino, kad palaikys ryšį su banku.

Vyriausioji banko makroekonomistė dėstė, jog bankas jau ieško naujo komandos nario.

„Būtinai pranešime, kai tik turėsime žmogų, - sakė ji - Aš planuoju eiti (motinystės atostogų – DELFI) nuo kovo mėnesio.“

Apie tai, jog prie banko komandos prisijungs naujas narys patvirtino ir banko atstovas spaudai Andrius Vilkancas.

„Kada tai galėtų įvykti, dar anksti kalbėti, - teigė jis. - Artėjant tam laikui, natūralu, kad mes ieškosime, kas galėtų prisidėti rengiant analizes ir kitą aktualią informaciją.“

Tačiau jis nesutiko, jog bankas ieškos naujo veido.

„Tačiau mums ekonomistas yra ne banko veidas, o žmogus, kuris gali suteikti papildomą pridėtinę vertę mūsų klientams“, - dėstė A. Vilkancas.

Šiuo metu banke su makroekonominėmis analizėmis dirba dvi specialistės: J. Rojaka ir vyriausioji analitikė Indrė Genytė – Pikčienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)