Dešimtoji „Fresh Market“ atidaroma šį trečiadienį, gruodžio 11 d., Panevėžyje. Tai pirmasis tinklui priklausantis prekybos centras, kuriame įrengta kepykla, šviežios mėsos išpjaustymo cechas ir kavinė.

Anot tiklo valdytojos bendrovės „Ipsun Holding Limited“, naujasis prekybos centras Panevėžyje bus didžiausias iš iki šiol atidarytų „Fresh Market“ parduotuvių.

Vienuoliktoji „Fresh Market“ atidaroma šį ketvirtadienį, gruodžio 12 d., Alytuje. Tai antroji prekybos tinklo parduotuvė šiame mieste.

Iki Naujųjų „Fresh Market“ atidarys dar vieną prekybos centrą Marijampolėje.

Kaip nurodo tinklo valdytoja, iki kitų metų vidurio tinklą turėtų sudaryti apie 30 parduotuvių visoje Lietuvoje, o iki 2014-ųjų pabaigos jis planuoja patekti į Lietuvoje veikiančių prekybos tinklų penketuką.

Pirmasis prekybos centras „Fresh Market“ Lietuvoje atidarytas š.m. birželio mėnesį Vilniuje, Žvėryno rajone. „Fresh Market“ tinklui priklauso parduotuvės Vilniaus ir Kauno miestuose bei rajonuose, Lentvaryje, Alytuje bei Panevėžyje. Tinklo akcininkė – kompanija „Ipsun Holding Limited“, valdanti didmeninės prekybos vaisiais ir daržovėmis, aliejaus bei bakalėjos prekių importo įmones Lietuvoje ir užsienyje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (49)