Tikimasi, kad pasidalijus patirtimi ir kompetencija organizacijos ras bendrų sprendimų ir į Vyriausybę ar Seimą kreipsis vienu vardu.

Lietuvos pramonininkų konfederacijos prezidentas Robertas Dargis teigė, kad didžiausias verslininkų dėmesys skiriamas žmogiškiesiems ištekliams, finansams, energetikai ir konkurencinei aplinkai.

„Tiek Lietuvai, tiek pasauliui paskutiniai metai ir ateinantys metai bus pilni iššūkių. Tam reikia bendro susitarimo, klausimų išdiskutavimo, svarbu, kaip juos įgyvendinsime. Stambiausios verslo bendruomenės sutarė esminiais valstybės pažangos klausimais ir iššūkiais ieškoti bendros pozicijos ir vyriausybei siūlyti bendrus pasiūlymus“, - kalbėjo R. Dargis.

Lietuvos verslo darbdavių konfederacijos vadovas Danas Arlauskas pridėjo, kad steigiant Lietuvos verslo tarybą bus taip pat bandoma padidinti verslo reputaciją.

„Šiuo žingsniu norime pakelti verslo reputaciją, kad mokame ir norime susitarti svarbiais klausimais“, - teigė jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)