Aplink – naujų namų statyba, dieną buvo nedaug žmonių, o automobilių stovėjimo aikštelė praktiškai tuščia.

Deja, DELFI nepavyko susitarti susitikti su prekybos centro vadovybe pasikalbėti apie darbą ir prioritetus – prekybos centro tinklalapyje nėra telefono, tik elektroninio pašto adresas, o į redakcijos laišką taip ir neatsakė.

Prekybos centre DELFI informavo, kad vadovybė po reklaminio klipo filmavimo ilsisi, kontaktinio telefono nedavė, nesutiko ir paskambinti dėl leidimo fotografuoti prekybos centre. Taigi DELFI tiesiog pakalbino pirkėjus prie išėjimo.

Su pirkiniais iš parduotuvės išėjęs vyras teigė, jog apsipirkinėjo pirmą kartą ir liko patenkintas „Užsukau, apsipirkau, viskas gerai“, – sakė jis.

„Ne, aš čia negyvenu, nežinau, kad prekybos centrą pastatė lietuviai, – teigė pirkėja Irina. – Tiesiog buvau čia ir užsukau.“

Į klausimą, ar prekybos centras kuo nors skiriasi nuo kitų, moteris atsakė, jog „šiuo metu jame tuštoka, malonu, švaru“.

„Nebloga kulinarija, tenkina asortimentas. Man patinka, kad čia švaru ir jauku, kažkaip kitos mūsų parduotuvės nutriušo“, – sakė ji.

Kita pašnekovė sakė dažnai čia apsiperkanti, nes „jai čia patinka“. „Ir asortimentas, ir kainos tenkina“, – sakė pašnekovė Jelena.

„Mes netoli gyvename, dažnai ateiname (apsipirkti). Čia didesnis pasirinkimas“, – pasakojo su vaiku atėjusi apsipirkti Irina.

„Nauja, švaru, antrame aukšte skaniai gamina“, – dalijosi įspūdžiais nepanorusi prisistatyti prekybos centro pirkėja.

Beveik visi DELFI pašnekovai sakė, kad prekybos centrų Minske pakanka, bet šis traukia naujumu ir švara.

Primename, jog birželio pabaigoje Minsko mikrorajone Kamennaja gorka atidarytas prekybos centras „Bonus“, kurį suprojektavo, pastatė ir valdo Lietuvos holdingo „Capital City group“ įmonės.

Buvo pranešama, kad į prekybos centrą investuota 45 mln. Lt. Projektavimą ir statybas finansavo Baltijos šalių investicinė kompanija, priklausanti „Capital City group“. Naujame prekybos centre sukurta 300 darbo vietų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (296)