Kaip rašoma pranešime spaudai, vagonuose rasti baltos spalvos „BMW 528i“, baltos spalvos „Range Rover Sport“, pilkos spalvos „Lexus RX450“ ir juodos spalvos „Aston Martin“.

Pasak pareigūnų, automobiliai yra vienų-trejų metų senumo. Nustatyta, kad šie automobiliai ieškomi kaip vogti Vokietijoje. Sulaikyti automobiliai buvo paruošti eksportui iš Lietuvos.

Policijos pareigūnų surasto pagrobto turto vertė daugiau nei 1 mln. Lt. Vėliau minėti automobiliai bus grąžinti nukentėjusiesiems.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl transporto priemonės identifikavimo numerių suklastojimo, neteisėto sunaikinimo ar pakeitimo ir dėl nusikalstamu būdu gauto turto įgijimo arba realizavimo atitinkamai pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 3061 str. 1 d., 189 str. 2 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (55)