Pirmoje reitingo vietoje atsidūrė Jungtinės Valstijos (15,684 trln. JAV dolerių), antroji - Kinija (12,674 trln. JAV dolerių). Trečiąja ir ketvirtąja tapo dar dvi Azijos šalys, Indija ir Japonija - atitinkamai 4,793 ir 4,49 trln. JAV dolerių.

Ši įvertinimas pateikia šiek tiek kitokius rezultatus nei oficialūs statistiniai duomenys, kur Rusija užima tik aštuntą vietą, o ją aplenkia Vokietija, Didžioji Britanija, Prancūzija ir Brazilija, nors Rusija aplenkia Indiją. Toks skirtumas susidarė todėl, kad Pasaulio bankas apskaičiavo įvairių šalių ekonomikų apimtį, atsižvelgdamas į realią jų valiutų perkamąją galią.

Rusijos reitingas pagal perkamosios galios paritetą (PGP) pakilo per vieną poziciją, palyginti su 2010 metais, kai ji nusileido Vokietijai apie 100 mlrd. JAV dolerių. 2005 metais Rusija užėmė aštuntąją vietą.

Didžiausią augimą iš visų dešimties didžiausių pasaulio ekonomikų per pastaruosius aštuonerius metus patyrė Kinija. Jos BVP padidėjo beveik du su puse karto. 2005 metais jis sudarė 137 proc. Japonijos BVP, o 2012 metais - jau 277 proc.

Pasak Kinijos nacionalinės statistikos tarnybos, antrąjį 2013 m. ketvirtį šalies ekonomikos augimas sulėtėjo iki 7,5 proc., tačiau, nepaisant to, yra daug didesnis nei bet kurios kitos dešimtuko šalies.