„Kvalifikuotų darbuotojų trūksta. O į darbo pokalbį atėjęs specialistas paprastai kalbą pradeda ne nuo to, ką jis sugeba ir ką nuveiks įmonėje, bet nuo to, kokio atlyginimo nori. Jei šiandien komercijos direktoriaus pavaduotojo ar produkto vadovo lygmens žmonėms reikia mokėti nuo 12.000 Lt į rankas ir dar pridėti vadinamąjį gerovės paketą, tai jau tampa nebenormalu“, – vz.lt skaičiuoja bendrovės „Marijampolės pieno konservai“ (MPK) valdybos pirmininkas Raimondas Karpavičius.

Verslininkas geram darbuotojui yra pasiryžęs mokėti dešimtis tūkstančių litų.

„Galiu mokėti ir dešimtis tūkstančių litų per mėnesį, jei bendrovei toks žmogus atneša naudą“, – vz.lt žada ir R. Karpavičius. Jis įvardijo ir vidutinio pardavimų vadovo, dirbančio užsienio rinkose, kainą.Tai – 350.000 Lt.

Pasak dienraščio, čia įskaičiuotas atlyginimas, naujo automobilio nuoma ir priežiūra, degalai, orgtechnika, išlaidos reprezentacijai. Komandiruočių išlaidos neskaičiuojamos.

Anot verslininko, tiek atsieina tiesiog specialisto išlaikymas be papildomų premijų už pasiektą rezultatą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (87)