DELFI skelbė, kad kredito unija „Vilniaus taupomoji kasa“ paskelbė akciją, kurios metu gyventojus kviečia tapti savo nariais, o už tai siūlo 20 litų vertės „Maximadovanų čekį. Prekybos tinklas sako, jog organizuojant tokią rinkodaros kampaniją su kredito unija nebendradarbiavo – unija čekių įsigijo ir juos į savo reklamą įtraukė savavališkai, o „Maxima“ susirūpino galima žala savo reputacijai.

Tačiau DELFI skaitytojai atsiuntė ir daugiau reklaminių pasiūlymų, pavyzdžiui, greitų paskolų bendrovė „Moment Credit“ naujiems klientams iki liepos taip pat siūlo 20 litų vertės „Maximos“ arba 25 litų vertės „Akropolio“ dovanų čekius.

Nei „Akropolio“, nei „Maximos“ atstovai teigia nepasirašę bendradarbiavimo sutarčių su bendrove.

„Mes taip pat nebendradarbiaujame ir su „Moment Credit“, bet jie ir anksčiau yra pirkę mūsų dovanų čekių, su jais viskas yra tvarkoje, jie kaip klientai įsigijo nebe pirmą kartą“, - sakė „Maxima“ atstovė Renata Saulytė.

Greitųjų paskolų bendrovei „Maxima“ priekaištų neturi, tačiau ateityje žada pasitikrinti, kokiu tikslu yra perkami didesni dovanų čekių kiekiai.

„Ypatingai kai bus perkami dideli dovanų čekių kiekiai, mes pasidomėsime, kas tai per klientai ir kokia yra jų reputacija, nes žala gali būti padaryta“, - teigė R. Saulytė.

„Kaip ir dešimtys ar šimtai įmonių kasmet, jie nusipirko dovanų čekių ir dalina savo klientams“, - sakė „Akropolio“ valdytojas Česlovas Urbonavičius.

Paklausus, ar tai kenkia „Akropolio“ reputacijai, bendrovė laikėsi pozicijos, kad tai nei pagerina, nei pakenkia prekybos tinklo reputacijos. Įmonė pretenzijų greitųjų paskolų įmonei neturi, nors jie naudoja „Akropolio“ pavadinimą savo reklamos kampanijoje.

„Moment Credit“ atstovai savo komentaro DELFI nepateikė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)