Nustatyta, kad restorano atsakingi asmenys nepilnai įvykdė ankstesnio patikrinimo metu nustatytų trūkumų šalinimo priemones. Maisto tvarkymo ir pagalbinės patalpos buvo nepakankamai išvalytos, nešvariai išplautas gamybos inventorius, išplyšę šaldymo įrenginių durelių sandarinimo gumos.

Be to, nesužymėtas pagal paskirtį gamybos ir valymo inventorius. Tikrinimo metu rasta neženklintų įvairių maisto produktų (daugiau nei 18 kg), kai kurie patiekalai buvo laikomi ne pagal temperatūrinį režimą. Daržovės sandėliuose buvo laikomos tiesiog ant grindų, maisto tvarkymo patalpose rasta daug pašalinių daiktų. Kaip ir ankstesnio patikrinimo metu, rasta higienos pažeidimų.

Dėl besikartojančių pažeidimų Druskininkų valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba laikinai sustabdė šio restorano veiklą. Įmonė priskirta padidintos rizikos grupei, už teisės aktų pažeidimus restorano atsakingi asmenys per metus bausti keletą kartų, praėjusiais metais įmonės veikla jau buvo kartą sustabdyta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)