Sportinės ir laisvalaikio aprangos kompanijos „Audimas“ atstovai šiuo metu ieško dviejų darbuotojų, kuriems siūlomas iš pirmo žvilgsnio itin lengvu atrodantis darbas.

Darbo skelbime kviečiama prie įmonės komandos Kaune prisijungti dviems primatavimo modeliams.

Darbo skelbimų internetiniame portale aprašoma, kad šias pareigybes gavęs žmogus turės matuotis naujus modelius, įvardinti gaminio trūkumus, kurie varžo žmogaus judesius. Taip pat pabrėžiama, kad dirbti teks tik apie 40 val. per mėnesį.

Visgi į šią poziciją pretenduoti gali ne kiekvienas: reikalavimuose nurodyta, kad „būtina turėti tipinės figūros matmenis“.

Norinti matuotis drabužius ir už tai gauti pinigus moteris turi turėti 92-96 cm krūtinės, 72-76 cm liemens, 100-104 cm klubų apimtis, ūgį – 168-172 cm .

Tuo metu tipinio vyro apimtys apibūdinamos taip: krūtinės apimtis – 104-108 cm, liemens – 92-96 cm, ūgis – 182-186 cm.

„Audimo” personalo ir infrastruktūros vadovė Atilija Ardavičienė DELFI pasakojo, kad matavimosi modelių ieškoma ne pirmą kartą: ruošiant naujas kolekcijas nuolat reikalingi modeliai, kurie išbandytų būsimą produkciją.

„Rūbo nepasiūsi be matavimo“, - konstatavo ji.

Pasak pašnekovės, šiuo metu įmonė ieško dviejų žmonių – vaikino ir merginos.

A. Ardavičienė pastebi, kad šiuo darbu dažniausiai susižavi studentai ir jaunimas, nes drabužių matavimasis reikalauja lankstumo dėl laiko.

„Kartais nuo karto ieškome modelių, nes standartiškai sunku rasti žmogų, kurio požiūris į darbo grafiką lankstus. Be to, jie turi atitikti tam tikrus standartus, reikalavimus“, - kalbėjo ji.

Šio darbo norintys asmenys privalo prisitaikyti prie įmonės planų ir į primatavimus atvykti tuomet, kai yra įmonės suplanuota.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (59)