Visą dieną vyksiančiame renginyje bus aptariami globalūs ekonomikos iššūkiai, regioninė plėtra ir urbanizacija, pramonės augimas, technologijos ir diasporos vaidmuo auginant šalies ekonomiką.

Renginį globojanti Lietuvos prezidentė Dalia Grybauskaitė savo sveikinimo žodyje džiaugėsi, kad šalis atsitiesė po ekonominės krizės ir turi sveikai augančią ekonomiką.

„Tai – visų lietuvių pasiekimas. (…) Pasidalinkime gerąja patirtimi, kaip mūsų kraštiečių žinios, kontaktai ir kapitalas užsienyje, atvėrė naujų galimybių Lietuvai“, – sakė ji.

Visą PLEF renginį tiesiogiai transliuos DELFI.

Šiemet PLEF dalyvaus pasaulio lietuviai, užsienio verslininkai bei specialistai iš JAV, Didžiosios Britanijos, Kinijos, Brazilijos, Rusijos, Estijos, Belgijos, Prancūzijos ir kitų šalių. Atvykstantys sėmėsi patirties dirbdami su „Facebook“, „McKinsey & Company“, „Virgin Group“, „General Motors“, „Shell International“, „J.P. Morgan“, „Wikipedia“, mokydamiesi ir dėstydami Masačusetso technologijų institute, Harvardo J.F. Kenedžio aukštojoje mokykloje, Oksfordo bei Kolumbijos universitetuose, Kalifornijos universitete Los Andžele ir kitose garsiose mokymo įstaigose.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (130)