Ragina nuolat tobulėti

Sekmadienio programa prasidėjo Josepho McClendono pranešimu „Į verslo aukštumas ir gyvenimo laimę su pasimėgavimu: kaip pažadinti vidinį potencialą ir pasiekti maksimalaus efektyvumo“.

Maksimalaus efektyvumo treneris iš JAV savo kalbos pradžioje paprašė visų atsistoti - susirinkusi publika pakluso amerikiečio prašymui ir keliolika minučių kalbos klausė atsistojusi.

Vėliau J. McClendonas paprašė atsistoti tų, kas nori tapti lyderiais - atsistojo praktiškai visi į "Žalgirio" areną susirinkę žmonės.

"Jūs esate lyderystės seminare ir siekiat nugalėti įššūkius. Jūs stojatės nenoriai, tai yra testas. Aš noriu matyti entuziazmą. Jei negalite įveikti tokių dalykų, tai nieko nepasieksite. Žmonėms reikia energijos, lyderiu žmonės turi norėti sekti", - teigė psichologas iš JAV.

J. McClendonas taip pat ragino žmones nesustoti ir nuolat tobulėti.

"Lyderis turi visuomet tobulėti. Mokymasis niekada nesibaigia, daug investuoju į savęs tobulinimą. Tai skatina mūsų smegenis veikti. Tai dar vienas principas - asmeninis tobulėjimas. Kiekvienas lyderis turi žinoti ko nori, turi turėti tikslą, viziją", - teigė J. McClendonas.

Vėliau pranešėjas iš JAV vėl paprašė atsistoti, pasisukti į savo kaimyną ir... padaryti kaimynui pečių masažą.

Taip pat amerikietis ragino susirinkusius imtis veiksmų ir siekti savo tikslo.

"Žinios nėra jėga, jeigu jūs nieko nedarysite. Būtent taip daug žmonių ir elgiasi. Tarkime, visi žino, kaip mesti svorį - mažiau valgyti ir daugiau judėti. Žmonės žino, bet to nedaro. Jei kartą pasportuosite - tai nieko neduos. Reikia nuolat sportuoti. Taigi, jūs turite imgtis nuolatinių veiksmų, kad pasiektumėte savo užsibrėžtą rezultatą. Rezultatą pasieksite tik tada, kai imsitės veiksmų. Jei jūs bijote, jūsų veiklos rezultatai nebus tokie geri, kaip savimi pasitikinčio ir laimingo žmogaus", - kalbėjo J. McClendonas.

Taip pat psichologas įvardijo ir jo nuomone svarbiausia lyderio savybę.

"Kokia svarbiausia lyderio savybė? Viskas priklauso ne tik nuo jūsų produkto, bet ir nuo jūsų komandos. Nepamirškite savo komandos. Pats svarbiausias gebėjimas, kurį jūs turite įgyti, tai gebėjimas daryti įtaką kitiems", - sako J. McClendonas.

Po pertraukos pranešimą skaitė Ilja Laurs. Lietuvio tema - "Verslas naujai: kaip laimėti žaidimą, kai progresas ir technologijos keičia žaidimo taisykles ir kertinius principus".

Vėliau auditorija sulaukė milijardieriaus Richardo Bransono pranešimo, kurį pasitiko ir palydėjo audringais plojimais.

Forumo svečiai vakarą tęsė kokteilių vakarėlyje, o renginio pranešėjai išvyko vakarieniauti į Rotušę.

***

„Forum One“ – tai universali patirtis visiems, nuolat tobulėjantiems ir visuomet žingsniu priekyje esantiems lyderiams. Finansų valdymas, neurolingvistinis programavimas, asmeninis tobulėjimas, užimtumo vadyba, įtakos menas, naujų rinkų atradimas – kiekvienos srities ekspertas Numeris Vienas čia pristatys savo žinias ir patirtį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (109)