R. Bransono lėktuvas Kauno oro uoste nusileido kiek po 23 val. Milijardierių išlipusį iš lėktuvo pasitiko trijų naujų BMW automobilių kortežas.

Atrodo, kad R. Bransonas į Lietuvą atvyko gerai nusiteikęs – verslininkas spaudė rankas oro uosto darbuotojams, automobilių vairuotojams. Kartu su R. Bransonu iš Anglijos atskrido ir bendrovės „Skubios siuntos“, UPS atstovės Lietuvoje, direktorius, tarptautinės Oslo verslo Taikos premijos laureatas Vladas Lašas, kuris yra ir vienas iš "Forum One" iniciatorių.

Iš oro uosto milijardierius išvyko tiesiai į viešbutį.

Planuojama, kad Kauną R. Bransonas paliks pirmadienio rytą.

Hipis Kapitalistas, Verslo Ekstremalas, Didžių Idėjų Riteris, Laukinės Sėkmės Verslininkas – tai tik kelios vaizdingos etiketės, kuriomis bandoma aprėpti neeilinę sero Richard Branson asmenybę, tačiau įsprausti jį į rėmus – tiesiog neįmanoma.

Jo verslumas, maksimalizmas ir originalios idėjos sukrovė jam milijardus dolerių ir padarė vienu žinomiausių pasaulio verslininkų.

Kad ir ko imtųsi R. Bransonas, tai patraukia milijonų dėmesį ir įkvepia siekti aukštesnių tikslų. Nustebęs pasaulis ir nepasivejantys konkurentai – tai natūrali jo veiklos aplinka.

Vos šešiolikos pradėjęs savo verslą nuo prekybos muzikos įrašais, jis plėtė įmonių grupę „Virgin“, žengdamas į vis naujus verslo sektorius. Jei matai, kad skrydžiai lėktuvu „suvalgo“ per daug verslo pajamų, laikas kurti savo skrydžių bendrovę – tai R. Bransono braižas.

Neeilinė R. Bransono asmenybė pavertė „Virgin Group“ verslo imperija, kuriai šiuo metu priklauso daugiau nei 400 bendrovių, dirba daugiau nei 50 000 darbuotojų 34 pasaulio valstybėse, o pajamos kiekvienais metais viršija 21 mlrd. JAV dolerių.

Sekmadienį R. Bransono paskaita „Virgin“ stiliumi: pamokos, kurių nesužinosite verslo mokykloje“ užbaigs „Forum One“ forumą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (429)