Penktadienio pavakarę į Vilnių taip pat atvyko žymiojo žaidimo „Angry Birds“ guru suomis Peteris Vesterbacka – jį Vilniaus oro uoste pasitiko bičiulis Ilja Laurs, taip pat skaitysiantis pranešimą „Forum One“. Vėlai vakare Vilnių pasieks ir roko grupės „Scorpions“ įkūrėjas bei ilgametis narys Rudolfas Schenkeris, restoranų tinklo „Wahoo`s Fish Taco“ vienas iš įkūrėjų ir savininkų amerikietis Wing Lam, lietuvių kilmės menininkas, Masačiusetso technologijos instituto docentas Gediminas Urbonas.

Bodo Schaferis (centre)
Pakeliui į Kauną ne tik forumo pranešėjai. „Forum One“ organizatorius Darius Jonauskas sako, kad į konferenciją atvyksta svečių ne tik iš kaimyninių Latvijos, Estijos, Ukrainos, Rusijos, bet ir Amerikos, Didžiosios Britanijos, Graikijos, net Moldavijos ar Kinijos. Tačiau būtent kaimyninių šalių atstovus gausiausiai pamatysime pirmojoje eilėje – vietoje, kuri suteikia galimybę asmeniškai susitikti su pagrindiniu forumo pranešėju seru Richardu Bransonu.

Svarbiausias metų verslo renginys Lietuvoje suviliojo ir daugybę Lietuvos verslo atstovų. Nemažai žinomų Lietuvos verslininkų į konferenciją įsigijo „Diamond“ bilietus, kurio savininkai galės dalyvauti kokteilių vakarėlyje su seru Richardu Bransonu. „Šios kategorijos bilietus rinkosi sėkmingi didelių ir žymių kompanijų vadovai, nes daugelis jų įvertino naudą sudalyvauti verslo vakarėliuose ir užmegzti naujų ryšių,“ – sako „Forum One“ atstovas D. Jonauskas.

Vieno iš renginio svečių, „ACC Distribution“ vadovo Regimanto Buožiaus nuomone, renginys unikalus tuo, kad per tokį trumpą laiką bus galimybė išgirsti ir pamatyti didžiulį būrį lyderių.

„Žinoma, labai svarbi dalis yra ir sero Richardo Bransono atvykimas. Viena ar kita jo mintis, idėja ar paprasčiausias pasidalinimas savo patirtimi, energijos pliūpsniu, pasieks mus ne tik iš knygų, bet tiesiai iš jo lūpų. Tikiu, kad kiekvienas dalyvis išsineš sau dalį to, ką po metų mes galėsime įvertinti kaip vertę, ir tai pamatuoti galėsime tik jei tokie renginiai taps tradiciniais. To linkiu tiek Lietuvai, tiek organizatoriams.“ – sakė R. Buožius.

Jam antrino advokatų kontoros „Raidla Lejins & Norcous“ vadovaujantis partneris dr. Irmantas Norkus:

„Forume dalyvauja gausus būrys viena kryptimi į verslą žvelgiančių lyderių, tad tai unikali galimybė pasidalinti savo patirtimi ir pasisemti idėjų iš talentingiausių Lietuvos ir užsienio verslo atstovų. Nuolatinis tobulėjimas, reputacijos kūrimas ir drąsūs sprendimai yra lyderystės garantas, tad tikime šio renginio nauda Lietuvos verslui bei džiaugiamės galėdami prisidėti prie šio išskirtinio įvykio.“

Į forumą registravosi ir didžiųjų Lietuvos kompanijų kolektyvai, pavyzdžiui, bankai „Citadelė“, DNB, „Nordea“, kompanijos TEO LT, „Krasta Auto“, „Kraft Foods Lietuva“, UPS, ACME ir daug kitų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)