Neapsikentę pasikeitusių darbo sąlygų pastaruoju metu norą palikti darbą pareiškė kelių picerijų vadovai.

„Čili holdings“ atstovas Dainius Kalina portalui lrytas.lt tvirtino, kad apie pokyčius restoranų tinkle įmonė oficialiai ruošiasi paskelbti maždaug po dviejų mėnesių.

Tačiau „Čili kaimo“ ir „Čili Kinija“ restoranų pertvarka jau prasidėjo. Neseniai Klaipėdos „Akropolyje“ buvo atidarytas naujas restoranas „Soya“. D. Kalina pripažįsta, kad šiuo pavadinimu artimiausiu metu bus pervadinti visi restoranai „Čili Kinija“.

Naujos koncepcijos restorano valgiaraštyje bus populiariausi patiekalai iš „Čili Kinija“ ir tai pačiai verslo grupei priklausančių restoranų tinklo „Tokyo China“ virtuvių.

Kitam „Čili holdings“ valdomam restoranų tinklui „Čili kaimas“ ruošiamas kitas vardas - „Forest“ (angl. - miškas). Eksperimentinis naujos koncepcijos „Forest“ restoranas jau veikia Vilniuje Savanorių prospekte, kur anksčiau buvo įsikūręs „Čili kaimas“.

Restoranuose „Forest“ bus orientuojamasi į įvairius kepsnius ir salotas, taip pat išliks populiariausi lietuviški patiekalai.

DELFI primena, kad „Čili Holdings“ bendrovės restoranų ir kavinių tinklu domisi investuotojai, tačiau kol kas „Čili pica“, „Čili Kaimas“, „Čili Kinija“, „Tokyo“ ir „Tokyo China“ lieka senų savininkų rankose. „Ltk Capital“, kuriam priklauso tinkas, atstovas teigė, kad derybos su besidominčiais verslininkais gali užsibaigti gegužės mėnesį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (274)