Nepaisant to, kad paneigimas apie milijardieriaus sulaikymą buvo išplatintas jo atstovu akimirksniu, kai kuriose vertybinių popierių biržose R.Abramovičiaus įmonių kapitalizacija sumenko.

Skaičiuojama, kad įmonės prarado 132 mln. dolerių (beveik 351 mln. Lt) vertės.

Ekspertai abejoja, ar milijardieriaus teisininkai sugebės prisiteisti kompensaciją.

„Be jokios abejonės, informacija iš karto atsiliepė bendrovių, kurių akcininku yra R. Abramovičius, akcijoms. Išaugo prekyba vertybiniais popieriais, įmonių „Evras” ir „Norilskij nikel” akcijų vertė nukrito”, - verslo leidiniui „Kommersant” komentavo „GPB Asset Management” investicijų vadovas Dmitrijus Skvorcovas.

Įmonių, kurių akcininkas yra Didžiojoje Britanijoje gyvenantis milijardierius, akcijų vertė per valandą nukrito 3-6 proc.

Primename, kad pirmadienį Rusijos žiniasklaida pranešė, kad Jungtinėse Amerikos Valstijose (JAV) Federalinio tyrimų biuro (FTB) darbuotojai sulaikė rusų milijardierių R. Abramovičių. Vėliau naujiena buvo paneigta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (61)