"Sąmoningai nesiekėme tapti viso miesto reikšmės prekybos centru, orientavomės į tuos žmones, kurie iš aplinkinių daugiaaukščių gali per kelias minutes pasiekti naująjį prekybos centrą pėsčiomis ar visuomeniniu transportu", - sakė centrą atidariusios bendrovės "Nuova" valdybos pirmininkas Minvydas Znaidauskas.

Rekonstruotame pastate įsikūrė daugiau kaip 50 nuomininkų - prekiautojų drabužiais, žaislais, avalyne, kitų paslaugų įmonės, restoranas, žada įsikurti paštas.

Greta naujo centro yra įsikūręs 4 tūkst. kvadratinių metrų ploto prekybos centras "Rimi". Manoma, kad tokia dviejų prekybos centrų kaimynystė turėtų padidinti lankytojų srautą.

Prekybos centre "Dainava" parduotuves atidarė ir žinomos prekybos įmonės - "Danija", "Drogas" bei kitos.

Dainavos rajonas yra lyg kaunietiškas Vilniaus Žirmūnų mikrorajono analogas. Tai - seniausias Kauno blokinių namų masyvas, kuriame gyvena apie 80 tūkst. žmonių.

Siekta, kad naujajame centre įsikūrusios parduotuvės siūlytų į vidutinį vartotoją orientuotą asortimentą, nes minėto mikrorajono gyventojai nėra turtingiausi mieste. Savininkai tikisi, kad jų investicija atsipirks per 9 metus.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją