Kovo 8 d. 12 val. „Danske Bank“ duomenimis, draudimo išmokas gavo 2599 Nacionalinės kredito unijos ir „Švyturio taupomosios kasos“ indėlininkų, jiems išmokėta 58,5 mln. litų. Dėl išmokų į „Danske Bank“ jau kreipėsi 2239 Nacionalinės kredito unijos indėlininkai ir 360 „Švyturio taupomosios kasos“ indėlininkai. Atitinkamai Nacionalinės kredito unijos indėlininkams jau išmokėta 45,57 mln. litų draudimo išmokų, o „Švyturio taupomosios kasos“ indėlininkams – 12,92 mln. litų.

Unijų indėlininkai, kurie per tris savaites dar nesikreipė dėl draudimo išmokų, tai galės padaryti per 5 metus nuo draudžiamojo įvykio dienos. Dėl draudimo išmokų galima kreiptis į bet kurį Lietuvos „Danske Bank“ skyrių Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje ir Alytuje. Išmokų administravimas indėlininkams nieko nekainuoja.

Indėlininkams priklausančias draudimo išmokas draudimo įmonė bankui „Danske Bank“ pervedė vasario 15 d., tą pačią dieną bankas pradėjo išmokėti jas indėlininkams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)