„Išplėsdami savo pardavimų tinklą siekiame dvejopų tikslų - tai patogumas klientui ir konkurencinių pozicijų stiprinimas mažmeninėje prekyboje“,– teigia „Gera dovana“ generalinis direktorius Ernestas Kačerauskas.

Šiuo metu „Gera dovana“ bendradarbiauja su 340 paslaugų teikėjų ir vienintelė Lietuvoje platina didžiųjų prekybos centrų dovanų čekius. Iš viso „Gera dovana“ siūlo apie 1100 dovanų.

„Šiuos metus užbaigdami dideliu platinimo taškų skaičiaus šuoliu, kitais metais planuojame daugiausiai dėmesio teikti mūsų platinamų paslaugų kokybei - tobulinti savo IT sistemą, gerinti klientų aptarnavimo kokybę, stiprinti pozicijas esamose rinkose ir daugiau dėmesio skirti pardavimų internete plėtrai“, – pranešime spaudai cituojamas E. Kačerauskas.

Dabar „Gera dovana“ veikia Lietuvoje, Latvijoje, Lenkijoje, Rusijoje ir Baltarusijoje. Per metus bendrovė parduoda per 500 tūkst. dovanų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)