DELFI portalui atsiųstame el. laiške įmonė patvirtino, kad „LTk Capital“ sulaukė investuotojų pasiūlymų, besidominčių „Čili Holdings“, o tai paskatino ieškoti daugiau potencialių investuotojų.

„Oficialios derybos dar nėra pradėtos. Sulaukę visų investuotojų pasiūlymų, juos vertinsime ir spręsime dėl tolimesnių veiksmų. Manome, kad pasiūlymų vertinimus ir derybas su potencialiais investuotojais pradėsime kitų metų pradžioje. Galimo investuotojo pasirodymas, nesukeldamas esminių pokyčių valdant įmonę, gerokai sustiprintų „Čili Holdings“, Pabaltijo restoranų rinkos lyderio, pozicijas“, – laiške cituojamas „LTk Capital“ valdybos narys Dainius Kalina.

„LTk Capital“ pagrindinis akcininkas yra Tadas Karosas, kuris yra ir bendrovės valdybos pirmininkas.

Šiuo metu bendrovė „Čili Holdings“ valdo 84 restoranus: 45 nuosavo kapitalo ir 14 franšizinių restoranų Lietuvoje, Latvijoje – 16 nuosavo kapitalo bei 9 franšizinius restoranus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (85)