Kaip nurodo „City Service“, su ZZN darbuotojų atstovais pasiektas susitarimas dėl socialinio paketo sąlygų, kas sudaro prielaidas artimiausiu metu pasirašyti ZZN akcijų pirkimo – pardavimo sutartį su Valstybės iždo institucija. Bendrovė perims įmonės valdymą po to kai bus pasirašyta privatizavimo sutartis ir atsiskaityta už akcijas. Bendrovės vadovybė planuoja, kad sandoris bus užbaigtas iki šių metų pabaigos.

„Žingsnis į Lenkijos rinką yra svarbiausias mūsų įmonių grupės istorijoje po 2006-ųjų, kai pradėjome veiklą Rusijoje, Sankt Peterburgo mieste. ZZN yra didžiausia daugiabučių namų priežiūros įmonė Lenkijoje, prižiūrinti 8,5 mln. kvadratinius metrus, tačiau tai sudaro tik 3,4 proc. rinkos. Todėl šis įsigijimas – labai svarbi platforma strateginiam žingsniui į didelę ir perspektyvią pastatų priežiūros rinką. Lenkijoje planuojame aptarnauti ne tik daugiabučius namus, bet ir komercinius, visuomeninius pastatus bei teikti paslaugas pramonės objektams“, - sakė „City Service“ generalinis direktorius Žilvinas Lapinskas.

Ž.Lapinskas taip pat pabrėžė, kad „City Service“ įmonių grupė, savo veiklos geografiją plėsdama į Vidurio Europą, kartu atveria ir naujas galimybes ateityje.

ZZN prižiūri 8,5 mln. kv. m. daugiabučių namų ploto, turi 22 biurus didžiausiuose Lenkijos miestuose. Įsigyjama įmonė užima 3,4 proc. Lenkijos daugiabučių namų rinkos, aptarnauja beveik 4000 bendrijų. Iš viso Lenkijoje yra apie 146 tūkst. bendrijų, o jų pastatų plotas siekia 250 mln. kv. metrų, bei apie 3700 kooperatyvų, kurių pastatai užima 150 mln. kv. metrų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)