Pagal ją visiems pirkėjams, įsigyjantiems automobilius per "LŽŪB lizingą", bus padovanota keli šimtai litrų kuro, pranešė bendrovės rinkodaros vadovas Darius Šiaudinis.

Jis sakė, kad rinkoje nusistovėjus panašioms lizingo sąlygoms, norint pritraukti klientus nepakanka tik palankių išsimokėjimo sąlygų.

Tikimasi, kad iki metų pabaigos pasiūlymu pasinaudos apie 50 klientų, o kuro bus išdalinta daugiau nei 10 tonų. "Šia akcija tikimės pritraukti vidutines ir smulkias įmones bei fizinius asmenis, kuriems imponuoja galimybė nemokant už benziną nukeliauti iki Berlyno ir atgal arba 20 kartų nuvažiuoti iš Vilniaus į Kauną", - sakė D.Šiaudinis.

Iki šių metų pabaigos "LŽŪB lizingas" tikisi padidinti automobilių lizingo rinkos dalį nuo 8,1 iki beveik 10 procentų.

Trečiąjį ketvirtį, palyginti su tuo pačiu 2000-ųjų laikotarpiu, "LŽŪB lizingo" portfelis išaugo 60 proc. iki 34,5 mln. litų. Neaudituotas bendrovės grynasis pelnas per devynis šių metų mėnesius buvo 710 tūkst. litų - 20 proc. didesnis nei pernai tuo pat metu (580 tūkst.).

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją