„Šiaulių bankas nuolat ieško naudingų sprendimų savo klientams ir gerina banko teikiamų paslaugų prieinamumą. Džiaugiamės galėdami mūsų klientams suteikti naujas galimybes – dar paprasčiau ir patogiau lėšas išsigryninti iš mokėjimo kortelės sąskaitos ar įnešti į ją pinigus ne tik didžiuosiuose Lietuvos miestuose, mažesniuose miesteliuose, bet ir nedidelėse gyvenvietėse, kur nėra Šiaulių banko skyriaus“, – sakė Audrius Žiugžda, Šiaulių banko administracijos vadovas.

„Perlo paslaugų“ direktorius Dainius Kalinauskas teigia, kad banko ir įmonės partnerystė paremta filosofija priartinti finansines paslaugas prie žmonių.

Minimali vienos operacijos suma „Perlo“ terminaluose yra 20 litų, maksimali – 2000 litų. Bendra atliktų operacijų suma per parą negali viršyti mokėjimo kortelei nustatyto paros operacijų limito.

Šiuo metu pinigų įnešimo/išgryninimo paslaugos siūlomos apie 1300 iš 1800 terminalų. Žadama, kad vėliau tinklas plėsis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)