„Finansinius sprendimus priimame kone kasdien – svarstome, kaip neišleisti daugiau negu uždirbame, atidėti pinigų juodai dienai, įsigyti būstą, nuo kokių negandų apsidrausti ir t. t. Tačiau mokyklose mūsų nemokė, kaip elgtis esant tokioms situacijoms, ir natūralu, kad kartais pritrūksta žinių, įgūdžių ar paprasto patarimo. Todėl organizuojame seminarus gyventojams“, – sakė Lietuvos banko priežiūros tarnybos Finansinių paslaugų ir rinkų priežiūros departamento direktorius Vilius Šapoka.

Anot V. Šapokos, nors efektyvų asmeninių finansų valdymą aštuoniolikmečiai ir senjorai supranta skirtingai, tačiau ir vieniems, ir kitiems per seminarus gautos finansinės žinios suteiks apčiuopiamos naudos: leis pasinaudoti galimybėmis ir priimti poreikius atitinkančius finansinius sprendimus.

Lietuvos banko rengiamuose seminaruose patirtimi dalysis asmeninių finansų valdymo ir ilgalaikių investicijų ekspertai: Julita Varanauskienė, Odeta Bložienė, Lukas Macijauskas ir Artūras Milevskis. Kaip pradėti savo verslą, patars Martynas Vidžiūnas, įmonės „Kraustymo komanda“ direktorius.

Seminarų programa ir kaip į juos registruotis skelbiama banko svetainėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)