Jis BNS teigė, jog konservatoriaus Andriaus Kubiliaus Vyriausybės parengtas kitų metų biudžeto projektas neturėtų radikaliai keistis, nors pokyčių jame gali būti, o dėl Visagino atominės elektrinės (VAE) projekto patys laimėjusieji kol kas neturi tvirtos pozicijos.

"Kaip ten bebūtų, ideologiniu požiūriu šita koalicija ir yra tvirtesnė, negu būtų bet kokie kiti deriniai, jie, ko gero, būtų kėlę dar daugiau klausimų, ar kažkuriame etape tie prieštaravimai jos tiesiog nesugriautų. Nesu visiškai įsitikinęs šitos koalicijos patvarumu, nes yra visgi ir programinių skirtumų. Bus įdomu žiūrėti, kaip bus dėl minimalios mėnesio algos, dėl pridėtinės vertės mokesčio (PVM) lengvatų, kurių ir viena, ir kita, ir trečia partija yra nusimačiusios", - sakė G.Nausėda.

Pasak jo, dėl mokesčių lengvatų rinkimus laimėjusioms partijoms būtų lengviau susitarti dėl MMA.

"Bet MMA didinimo klausimas gali iškelti tam tikrų prieštaravimų, kaip ir progresinių mokesčių klausimas", - sakė G.Nausėda.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)