Pasak UAB „Ticket Market“ projektų vadovės Aušros Penkauskaitės, kurti lietuviško kapitalo bilietų platinimo įmonę paskatino atsivėrusi nauja bendradarbiavimo su Šiaulių arena galimybė. „Nors Lietuvos bilietų platinimo rinkoje konkurencija didelė, galimybė orientuotis būtent į Šiaurės Vakarų Lietuvos regiono poreikius užtikrina perspektyvą. Žinojome, kad Šiaulių arena neturi vienintelio bilietų platintojo, tad pasitaikė puiki proga užpildyti nišą“, - pasakoja Aušra Penkauskaitė.

Kol kas su daugeliu bilietų platintojų bendradarbiaujančios Šiaulių arenos valdytojai tikisi, kad partnerystė su „Ticket Market” ne tik palengvins darbą, bet ir leis sutaupyti.

„Apsidžiaugėme, kai „Ticket Market” pasiūlė sukurti bilietų platinimo internetu ir prekybos terminaluose platformą, pritaikytą būtent Šiaulių arenai. Sekant kitų arenų pavyzdžiu, tikime, kad pasirinkus vieną bilietų platintoją, galėsime užtikrinti kokybiškesnį ir patogesnį arenoje vykstančių renginių žiūrovų aptarnavimą“, - pasakoja Šiaulių arenos generalinis direktorius Gintaras Radavičius.

Anot „Ticket Market“ atstovės A. Penkauskaitės, naujų technologijų ir modernios elektroninės sistemos diegimas šiai bendrovei turėtų užtikrinti konkurencinį pranašumą. Tam pasirinktas partneris - akcinė bendrovė „Teo LT“. Ji pasiūlė bilietų platinimo platformos prieglobą, o pačiai sistemai programuoti pasitelkė partnerius – bendrovę „Easy Deal“.

„Teo“ šiam projektui užtikrina programinius sprendimus ir aptarnauja visą sistemą. Darnus darbas leidžia bilietų platintojams planuoti verslo plėtrą.

„Nauja bilietų platinimo sistema TicketMarket.lt neapsiribos Lietuvos rinka ir ateityje turi planų vykdyti tarptautinę plėtrą. Lietuviško kapitalo įmonė bendradarbiauja su ilgametę patirtį turinčiais užsienio koncertų, pramoginių, kultūrinių, sporto renginių organizatoriais, todėl tikimės patenkinti visus pramogų mėgėjų ir renginių lankytojų lūkesčius“, - verslo perspektyvas pristato A. Penkauskaitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)