Kiekvienas yra meno kūrinys su savo istorija ir autoriaus mintimis. Tai rankų darbo, vienetiniai papuošalai ir aksesuarai, kuriuos sukūrė talentingi Lietuvos menininkai bei dizaineriai.

A&V (Aleksandras Pogrebnojus ir Vida Simanavičiūtė) – visame pasaulyje žinoma knygų-rankinių serija, su septyniais skirtingais viršeliais: L.Tolstojaus „Karas ir Taika“, A.Puškino „Jevgenij Onegin“, Biblija ir kt.




Julija Žilėnienė – įspūdingi papuošalai ir aksesuarai, rankomis sukurti iš egzotinių medžių (akmenmedžio, juodosios dalbergijos, miletijos) ir inkrustuoti Swarovski kristalais.



Zoraza (Daiva Urbonavičiūtė) – mados namams būdingi ekstravagantiški papuošalai ir rankinės, sukurti derinant netikėtas medžiagas (šilkas, aksomas, kailis, prancūziškas gobelenas, oda, medis, kristalai).



Vaidotas Žukas – unikalūs keraminai šamoto papuošalai, iš kurių dalis sukurta kartu su juvelyrais Jurga Karčiauskaite-Lago and Daliumi Uža.



Margarita Taurinskienė – žymios tekstilininkės rankomis tapyti šilkiniai šaliai, šalikėliai ir skarelės.




“Baltos kandys” bei Audra Juravičienė – ekologiški ir originalūs veltinio papuošalai (apyrankės, karoliai, segės) kurie suteikia energijos ir gyvybės.




Eglė Kartanaitė – išraiškingos sagos iš natūralios odos.

Naują “juvelyrika ir aksesuarai” skyrių galima surasti www.ona.com tinklapio meno galerijoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją