Paroda vyks spalio 5–7 dienomis Kauno „Žalgirio” arenoje.

Trikotažo gaminius siūlančios įmonės „Omniteksas” pardavimų vadovė Danuta Fedorovič stebėjosi, kad lietuviams vis dar reikia įrodinėti, kad Lietuvos gaminių kokybė gana aukšta. „Daug dirbame su užsieniečiais, jie jau įsitikino mūsų kokybe. Net rusai žino, jog gaus gerą gaminį, o lietuviai kol kas abejoja”, – skundėsi D.Fedorovič.

Nuo sovietmečio Kaune veikianti bendrovė „Atrama” šįmet į užsienį išvežė net 40 tūkst. vienetų savo gaminių. Daugiausia – automobiliams skirtų dujų balionų. Jie pasiekė ne tiktai Lenkijos, Latvijos pirkėjus, bet nukeliavo net iki Peru. O Lietuvoje parduota tik tūkstantis šildymo katilų.

Lietuviai renkasi nedidelio galingumo katilus. Vis dėlto konkuruoti su čekais arba vokiečiais gana sudėtinga, jų gaminiais mūsų pirkėjai pasitiki labiau”, – apgailestavo bendrovės direktorius Alvydas Švedas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)